FB Promo
S-a lansat Primaria Timisoara INFO Trafic
Vizite: 738
18 mai 2019
S-a lansat Primaria Timisoara INFO Trafic
S-a lansat Primaria Timisoara INFO Trafic
Share |

S-a lansat Primăria Timișoara INFO Trafic, încă o pagină de Facebook pentru promovarea mesajelor primarului Robu, relatează tion.ro

După ce a rămas blocat în trafic din cauza unui accident, primarul Timișoarei a decis că este momentul să mai facă o pagină de Facebook a primăriei. Se numește Primăria Timișoara INFO Trafic și ar urma ca specialiștii din centrul de management al traficului să anunțe când au loc incidente în trafic și să îi îndrume pe șoferi spre rute alternative.

”O să creăm o pagină Facebook – Primăria Timișoara Info Trafic. A plecat exact de la ce s-a întâmplat azi-dimineață, nimeni nu a anunțat că în intersecția Michelangelo este un accident. Vom crea o pagină, vom vedea cum o să relaționăm cu Waze sau cu Google Maps, pentru a vedea cum facem o imagine asupra încărcării a fiecărui moment a incidentelor din trafic”, spunea, marți, Robu, completând că de pagină se va ocupa personalul din centrul de management al traficului.

Ei bine, pagina a fost lansată, dar specialiștii din centrul primăriei nu i-au informat încă nimic pe șoferi despre incidentele din trafic. În schimb, pe pagina Primăria Timișoara INFO Trafic a fost promovat un anunț publicat încă de vineri pe pagina oficială a primarului Robu, prin care edilul cere înțelegere de la șoferi cu privire la traficul din zona podurilor aflate în șantier în Iosefin.

Pagina Primăria Timișoara INFO Trafic este doar una dintre multele pagini ale municipalității. Tot în urma ideilor lui Robu au fost lansate „tv-primariatm” (folosită pentru live-uri – n.r.), „Evenimente Primăria Timișoara” (folosită de Casa de cultură – n.r.), „sesizari-primariatm” (pe care nu s-a mai postat nimic din 2016 – n.r.).

 

Sursa: Tion
Foto: © http://www.eyeinthesky.ro/
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.