FB Promo
Rusia, interzisa de la competitiile importante din sport pentru urmatorii 4 ani, inclusiv Jocurile Olimpice si Cupa Mondiala de fotbal
Vizite: 1127
10 decembrie 2019
Drapelul olimpic si cel al Rusiei
Drapelul olimpic si cel al Rusiei
Foto: Drapelul olimpic si cel al Rusiei
Share |

Rusia a primit interdicția de a participa la următoarele două ediții ale Jocurilor Olimpice (2020, 2022) și la CM de fotbal din 2022 (din Qatar), iar ultima speranță este legată de un eventual recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, relateaza HotNews.

Iouri Ganous, șeful RUSADA (Agenția Antidoping din Rusia), este de părere că Rusia nu va avea nicio șansă la un eventual recurs făcut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
 
"Nu va fi nicio șansă de victorie la TAS", este de părere Iuri Ganus, șeful RUSADA. Oficialul rus este de părere că excluderea Rusiei este o adevărată tragedie pentru sportivii cinstiți.
 
Drapelul Rusiei nu va putea fi văzut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara anului viitor, dar nici la cele de la Beijing din 2022 (Olimpiadă de iarnă), informează L'Equipe.
 
Comitetul Executiv al WADA a aprobat recomandările comisiei care a indicat ca Rusia să rămână fără dreptul de a participa la evenimentele sportive internaționale majore, inclusiv la Olimpiade și Campionate Mondiale, pentru o perioadă de patru ani. Pe lângă Jocurile Olimpice (2020 și 2022), Rusia nu va avea dreptul să participe nici la Campionatul Mondial de fotbal din 2022 (din Qatar).
Sursa: HotNews
Foto: olympic.org
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.