FB Promo
Revistele Realitatea Catavencu, cumparate in rate de manageri
Vizite: 994
7 ianuarie 2010
Revistele Realitatea Catavencu, cumparate in rate de manageri
Revistele Realitatea Catavencu, cumparate in rate de manageri
Share |
Publicatiile din portofoliul Diviziei Life Style a grupului Realitatea-Catavencu vor fi preluate in rate de managerii lor, incepand cu saptamana viitoare. Conducerea grupului a decis ca titlurile sa fie preluate in doi-trei ani. Sumele pe care viitorii proprietari le vor plati pornesc de la 100.000 de euro, in functie de titlu, dupa cum a spus pentru HotNews.ro, unul dintre publisheri, Razvan Cucui (Bucataria pentru toti).

In cazul altor institutii de presa - NewsIn si Money Express - hotararile finale privind preluarea lor de catre manageri nu au fost luate inca. ... citeste mai mult
Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.