FB Promo
Record mondial cu 433 de baloane cu aer cald
Vizite: 2929
27 iulie 2015
Record mondial cu 433 de baloane cu aer cald
Record mondial cu 433 de baloane cu aer cald
Share |

Record mondial în Franța, unde 433 de baloane cu aer cald au plutit în același timp pe cerul unei localități din estul țării, relateaza Digi24.

Evenimentul a avut loc în timpul celui mai mare festival de acest gen din lume, la care au participat piloți din 40 de țări.

Baloanele au fost așezate pe trei rânduri, pe o distanță de șase kilometri, iar înălțarea lor a fost însoțită de aplauzele a mii de spectatori.

Prima ediție a festivalului baloanelor din Franța a avut loc în 1989.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.