FB Promo
REZULTATE BACALAUREAT 2015, sesiunea de toamna. Notele si harta rezultatelor pe bacalaureat.edu.ro
Vizite: 3361
2 septembrie 2015
REZULTATE BACALAUREAT 2015, sesiunea de toamna. Notele si harta rezultatelor pe bacalaureat.edu.ro
REZULTATE BACALAUREAT 2015, sesiunea de toamna. Notele si harta rezultatelor pe bacalaureat.edu.ro
Share |

Notele au fost afisate si la avizierele centrelor de examen, iar fiecare absolvent de liceu a putut sa vada cum s-a descurcat. Cei nemultumiti de notele pe care le-au primit au la dispozitie doar cateva ore pentru a depune contestatii.

Acestea vor fi corectate in urmatoarele 2 zile, iar rezultatele finale vor fi afisate vineri, in 4 septembrie.

În Timi, din cei 1598 de candidai înscrii s-au prezentat la examen 1291, au fost eliminai cinci candidai, 951 au fost respini i 335 au luat Bacalaureatul. Din cei 335 care au  promovat, 282 au luat BAC-ul cu medii între 6 i 6,99, 45 au avut medii între 7 i 7,99, iar opt candidai medii între 8 i 8,99. Nu a fost nicio medie de 9 sau de 10 în Timi, iar procentul de promovare a fost de 25, 95 la sut.

Vezi aici ce nota ai luat!

 1 septembrie 2015 ora 14:30:      Rezultatele (înainte de contestații) pentru a doua sesiune, au fost publicate aici.

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.