FB Promo
Proiectie in avanpremiera - Crossfire Hurricane, cel mai nou documentar despre formatia The Rolling Stones
Vizite: 3218
26 iulie 2013
Proiectie in avanpremiera - Crossfire Hurricane, cel mai nou documentar despre formatia The Rolling Stones
Proiectie in avanpremiera - Crossfire Hurricane, cel mai nou documentar despre formatia The Rolling Stones
Share |

Marti 30 iulie 2013, incepand cu ora 21:00, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman va avea loc o proiectie in avanpremiera Festivalului de Film Istoric de la Rasnov (www.ffir.ro). Este vorba de Crossfire Hurricane, un film ce prezinta  istoria de 50 de ani a uneia dintre cele mai importante trupe din istoria rock-ului, The Rolling Stones.
 
Filmul Crossfire Hurricane realizat in 2012, in regia lui Brett Morgen, ii are ca protagonisti pe: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ron Wood, Bill Wyman, Mick Taylor).

Filmul prezinta in ordine cronologica istoria de 50 de ani a uneia dintre cele mai importante trupe din istoria rock-ului, The Rolling Stones. Subiecte delicate precum riscurile asociate imensului succes pe care Jagger si compania l-au avut inca de la debut, problemele cu drogurile si cu justitia ale catorva dintre membrii trupei, statutul de anti-Beatles band care le-a fost alocat de presa americana si britanica sunt abordate intr-o maniera interesanta si alerta.  

Sursa: Hotnews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.