FB Promo
Poli Timisoara NU a primit LICENTA | TIMISOARA SI BISTRITA AU RETROGRADAT IN LIGA 3 | Decizia oficiala de la sediul Federatiei Romane de Fotbal
Vizite: 3910
31 mai 2011
Poli Timisoara NU a primit LICENTA | TIMISOARA SI BISTRITA AU RETROGRADAT IN LIGA 3 | Decizia oficiala de la sediul Federatiei Romane de Fotbal
Poli Timisoara NU a primit LICENTA | TIMISOARA SI BISTRITA AU RETROGRADAT IN LIGA 3 | Decizia oficiala de la sediul Federatiei Romane de Fotbal
Share |

Poli Timisoara nu a primit licenta pentru Liga 1, este retrogradata in Liga 3 si nu va juca nici in cupele europene.

Dupa cateva saptamani de suspiciuni privind situatia clubului de pe Bega, misterul a fost lamurit marti, intr-o conferinta de presa anevoioasa organizata la FRF.

Viorel Duru a vorbit mult si a explicat procesul de licentiere, insa in cele din urma vestea bomba a fost data de presedintele comisiei de apel, Alexandru Micu: 
 
"Poli Timisoara si Bistrita nu primesc licenta. Sunt retrogradate in Liga III", a anuntat Micu.
 
Potrivit FRF, decizia este definitiva si nu mai poate fi atacata, astfel ca cele doua echipe vor juca in Liga 3.
 
In aceste conditii, Romania va fi reprezentanta de Otelul Galati si FC Vaslui in Liga Campionilor. In Liga Europa, pe langa Rapid, Steaua si Dinamo, Romania va fi reprezentata si de Gaz Metan Medias.
 
De asemenea, Sportul Studentesc va ramane in Liga 1, iar din Liga 2 vor promova cinci echipe, nu patru.

 

Conferinta de presa transmisa de OnlineSport.ro: 

14:18 - Micu: "Hotararile sunt definitive, Timisoara si Bistrita sunt retrogradate"

14:16 - Micu: "Am avut trei cazuri in apel. Apelul Craiovei a fost respins si a fost mentinuta decizia de neacordare a licentei. Apelul Federatiei a fost admis in cazul Bistritei, iar echipa nu a primit licenta. In cazul Timisoarei, apelul Federatiei a fost admis!"

14:15 - Duru: "Noi am apelat licentierile Timisoarei si Bistriteti. Craiova a facut apel"

14:14 - Duru: "Comisia de prima instanta a acordat urmatoarele licente care nu au fost atacate prin apel: Otelul, Vaslui, Rapid, Steaua, Dinamo, Astra Ploiesti, FC Brasov, Pandurii si Sportul Studentesc"

14:10 - Duru: "Am considerat ca documentele depuse de FC Timisoara si Gloria Bistrita au fost nerelevante, astfel ca am depus recurs. FC Timisoara a facut divizare si s-a desprins din patrimoniu"

 
14:09 - Duru: "Victoria Branesti si Universitatea Craiova nu au primit licenta, iar Urziceni nu a depus"
 
14:08 - Duru: "Rapoartele au fost analizate, iar propunerile de refuzare au fost declinate pentru echipele CFR Cluj, Gaz Metan, FCM Targu Mures, FC Timisoara, CS Gloria Bistrita"
 
14:06 - Duru: "Administratia de licentiere a propus refuzarea licentierii urmatoarelor cluburi: FC Timisoara, Gloria Bistrita, Universitatea Craiova, Gaz Metan Medias, FCM Targu Mures, CFR Cluj 1907, Victoria Branesti, iar Urziceni nu a solicitat licenta"
 
14:05 - Duru: "Decizia Comsiei de Apel este definitiva. Ea nu poate fi atacata nici la Lausanne, nici la tribunal"
 
14:02 - Viorel Duru explica procesul de licentiere si conditiile pe care cluburile trebuie sa le indeplineasca. In nota obisnuita de la conferintele organizate la FRF, lucrurile interesante sunt lasate la urma.

 

Sursa: onlinesport
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.