FB Promo
Pilotul Berceanu prabuseste aeroportul Timisoara
Vizite: 1725
8 ianuarie 2010
Modelul avionului pilotat de catre Traian Vuia in fata aeroportului din Timisoara
Modelul avionului pilotat de catre Traian Vuia in fata aeroportului din Timisoara
Foto: Modelul avionului pilotat de catre Traian Vuia in fata aeroportului din Timisoara
Share |
Stimate domnule Radu Berceanu, înainte să vi se facă rău de tot, avem rugamintea să luați cîte o pastilă de Dipiridamol și una de Xanax. Combinația e bună, atîta timp cît vă calmează și vă relaxează nervii și musculatura facială. După, recomandăm cîteva picături de Visine, tocmai ca să vedeți bine rîndurile care urmează.

Certamente o să aveți nevoie! Nu încercați să vă frecați la ochi, că va faceți și mai rău. Garantăm ca totul e real!... citeste mai mult
Sursa: Academia Catavencu
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.