FB Promo
Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie si internet pot fi comparate. Cum functioneaza aplicatia online
Vizite: 1845
10 octombrie 2013
Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie si internet pot fi comparate. Cum functioneaza aplicatia online
Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie si internet pot fi comparate. Cum functioneaza aplicatia online
Share |

Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie fixă, mobilă și internet pot fi comparate pe Veritel.ro, o aplicație online dezvoltată de ANCOM printr-un proiect cofinanțat cu bani europeni, în valoare totală de peste un milion de lei, relateaza Mediafax.

"Pe www.veritel.ro utilizatorii pot afla în trei pași simpli care sunt cele mai avantajoase oferte pentru ei: aleg categoria de servicii, introduc estimările proprii de consum și primesc o listă cu primele 25 de planuri tarifare care corespund criteriilor selectate, ordonate în ordinea crescătoare a prețului. În momentul afișării rezultatelor ei primesc și alte detalii relevante, precum durata minimă a contractelor, penalități în caz de reziliere sau informații privind eventuale promoții", se arată într-un comunicat al ANCOM.

Aplicația oferă utilizatorilor cu acces la internet informații despre ofertele tuturor furnizorilor activi de pe piață, în măsura în care aceștia le-au introdus în baza de date.

 

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.