FB Promo
Ovidiu Ciuhandu - candidatul pentru fotoliul de primar al orasului Timisoara
Vizite: 1516
28 ianuarie 2010
Ovidiu Ciuhandu - candidatul pentru fotoliul de primar al orasului Timisoara
Ovidiu Ciuhandu - candidatul pentru fotoliul de primar al orasului Timisoara
Share |
Membrii democrat-liberali au ales deja candidatul pentru fotoliul de primar al orașului de pe Bega. Este vorba despre Ovidiu Ciuhandu care susține că până acum actualul primar a fost mereu ales pentru că nu a avut contracandidat. În plus, la conducerea municipalității este absolut necesară o schimbare, indiferent de culoarea politică.

Cele mai mari investiții în orașul de pe Bega trebuie să fie făcute în infrastructură. Cel puțin asta susține consilierul local Ovidiu Ciuhandu. Mai mult, acesta crede că este pregătit de lupta pentru municipalitate.

Membrul democrat-liberal susține că la conducerea Primăriei Timișoara este nevoie de o schimbare, indiferent de persoana care ocupă această funcție. Nici bugetul local nu scapă de criticile democrat-liberalului. Mai exact, modul de distribuire a fondurilor pentru fiecare departament trebuie atent monitorizat.


Sursa: analog
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.