FB Promo
Ovidiu Anton, invitat sa cante la Eurovision alaturi de reprezentanta Moldovei. Raspunsul artistului roman
Vizite: 2658
26 aprilie 2016
Ovidiu Anton, invitat sa cante la Eurovision alaturi de reprezentanta Moldovei. Raspunsul artistului roman
Ovidiu Anton, invitat sa cante la Eurovision alaturi de reprezentanta Moldovei. Raspunsul artistului roman
Share |

Câștigătorul Eurovision România 2016, Ovidiu Anton, a fost invitat să evolueze în etapa internațională a concursului Eurovision Song Contest (ESC) alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac, cu care să facă un duet. Inițiativa aparține postului public de televiziune Moldova 1, care a transmis un mesaj de solidaritate după ce TVR a fost eliminată din această competiție muzicală din cauza datoriilor, relateaza Digi24.

„Suntem solidari cu întreaga echipă TVR și ne exprimăm părerea de rău pentru faptul că echipele noastre nu vor fi în aceeași sală, pentru a se susține reciproc, având în vedere spațiul cultural și valoric comun”, se spune într-un comunicat de presă al companiei Teleradio-Moldova. 

„Odată cu acest mesaj de solidaritate, lansăm și ideea unei colaborări dintre reprezentanții țărilor noastre. În acest context, îl invităm pe Ovidiu Anton să evolueze pe scena ESC alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Suntem convinși că cei doi pot face un duet de excepție cu piesa „Falling Stars” în semifinala din 10 mai. Evident că, schimbările în conceptul de show, la o etapă atât de înaintată, presupun și agrearea unor modificări cu organizatorul concursului. Sperăm că, prin eforturi comune, vom putea depăși momentele de criză”, se mai spune în mesajul transmis de către societatea care administrează Moldova 1.

Reprezentantul României la Eurovision, Ovidiu Anton, a declinat însă oferta Moldova 1. El a explicat de ce nu poate să evolueze alături de reprezentanta Republicii Moldova în etapa internațională a concursului Eurovision Song Contest (ESC). „Mă înclin în fața fraților din Moldova pentru acest gest extraordinar, dar nu vreau să afectez în vreun fel prestația Lidiei Isac”, a explicat artistul după ce a fost invitat să cânte în duet cu interpreta din Republica Moldova.

Sursa: Digi24
Foto: eurovision.tvr.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.