FB Promo
Obama isi asuma responsabilitatea in cazul atentatului esuat
Vizite: 1008
8 ianuarie 2010
presedintele Obama vorbeste la sediul C.I.A.
presedintele Obama vorbeste la sediul C.I.A.
Foto: presedintele Obama vorbeste la sediul C.I.A.
Share |
Președintele american, Barack Obama, și-a asumat responsabilitatea, joi, în cazul atentatului eșuat împotriva unui avion de linie din ziua de Crăciun, și a anunțat o serie de reforme la nivelul serviciilor de informații și securității aeriene pentru a contracara acțiunile al-Qaida.

"În calitate de președinte, am responsabilitatea solemnă să apăr țara și compatrioții. Iar atunci când sistemul eșuează, eu sunt responsabil", a recunoscut președintele american.

În opinia sa, sistemul de informații nu a eșuat în colectarea sau partajarea informațiilor, ci în ceea ce privește asamblarea elementelor de care dispunea cu privire la complot.... citeste mai mult
Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.