FB Promo
O tanara a nascut un baietel, pe scaunele din spate in avion pe ruta Valencia-Bucuresti, cursa Wizz Air
Vizite: 4842
19 decembrie 2013
O tanara a nascut un baietel, pe scaunele din spate in avion pe ruta Valencia-Bucuresti, cursa Wizz Air
O tanara a nascut un baietel, pe scaunele din spate in avion pe ruta Valencia-Bucuresti, cursa Wizz Air
Share |

Pentru pasagerii cursei Wizz Air Valencia-București, zborul din noaptea de marți spre miercuri va rămâne memorabil. Avionul a plecat din Spania în jurul orei 22:00. După decolare, una dintre pasagere a anunțat că este în travaliu. Nororcul a făcut ca la bord să fie un medic, care a asistat-o pe tânără până la aterizare, împreună cu membrii echipajului.

Tânăra de 19 ani a fost imediat mutată pe scaunele din spatele avionului. Piloții au hotărât să nu ceară aterizare pe alt aeroport și să vină direct la București. Nașterea s-a declanșat însă cu doar câteva minute înainte de aterizare. Toți pasagerii au așteptat deznodământul cu sufletul la gură.

Femeia a născut un băiețel sănătos de 3 kg și 100 de grame. Mama și copilul au fost transportați la spitalul Filantropia din capitală, în stare bună.

Tânăra călătorea însoțită de fiica ei de 4 ani. Regulile companiilor aeriene interzic însă ca femeile gravide care depășesc 34 de săptămâni să călătorească cu avionul.

Sursa: TVR
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.