FB Promo
O Tesla Model S si-a facut de cap. A produs singura un accident dupa ce proprietarul a lasat-o in parcare
Vizite: 2882
18 mai 2016
O Tesla Model S si-a facut de cap. A produs singura un accident dupa ce proprietarul a lasat-o in parcare
O Tesla Model S si-a facut de cap. A produs singura un accident dupa ce proprietarul a lasat-o in parcare
Share |

Un american susține că mașina sa, un Tesla Model S, a pornit singură din parcare și a provocat un accident după ce a lăsat-o în parcare. Producătorul auto a reacționat și susține că șoferul nu a folosit în mod corect funcția de parcare de la distanță Summon, relateaza Digi24.

Tesla Motors continuă să aibă probleme cu funcția Summon, care permite parcarea automată a mașinii în anumite condiții, chiar și atunci când șoferul nu se află la volan, scrie Automarket.

Ultimul caz vine din statul american Utah din partea lui Jared Overton, proprietarul unei Tesla Model S. Acesta susține că a lăsat mașina în parcare, a intrat într-o clădire și, când s-a întors după cinci minute, a observat că mașina parcursese singură câțiva metri și se izbise frontal de o remorcă.

Americanul acuză Tesla că funcția Summon are un bug care permite mașinii să plece singură de pe loc chiar și atunci când șoferul nu este în imediata apropiere a mașinii.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.