FB Promo

NICK VUJICIC vine la Timisoara!

Vizite: 1915
Categorie: alte_evenimente
Data inceput: 4 august 2008
Data sfarsit: 5 august 2008
NICK VUJICIC vine la Timisoara!
NICK VUJICIC vine la Timisoara!
Share |
Nicky Vujicic la Timișoara  „Fără mâini, fără picioare, fără griji”

Nick Vujicic este un tânăr de 25 de ani, care s-a născut fără membrele superioare (mâini) și fără membrele inferioare (picioare). Are doar o terminațiune la nivelul membrului inferior stâng, un picioruș de aproximativ 25 cm, pe care el îl dezmiardă ca fiind un "puișor de os", dar care îi slujește pentru a trăi o viață independentă. Nick a absolvit Facultatea de Știinte Economice cu dublă specializare în Planificare Financiară și Contabilitate.

Cu toate că s-a născut în Australia, actualmente trăiește în California, Statele Unite ale Americii. Este o inspirație pentru generația tânără de astăzi și un model autentic a ceea ce se poate numi depășirea limitelor impuse de dizabilitate sau, după cum îi face plăcere să spună, „de la fără membre, la fără limite” ("from without limbs to without limits”).

Născut într-o familie creștină de origine sârbă, la 15 ani a îmbrățișat credința creștină și valorile ei ca resursă de bază pentru o viață „lipsită de griji”. De altfel, și titlul primului său volum (în curs de publicare) este No Arms, No Legs, No Worries (Fără Mâini, Fără Picioare, Fără Griji). Are propria lui afacere, și este președintele și fondatorul organizației non-profit „Life Without Limbs” cu sediul în California, Statele Unite ale Americii.

Nick este bine cunoscut pe plan mondial ca vorbitor motivațional, participă la întâlniri în grupuri mai restrânse sau pe stadioane, este invitat în școli, universități, penitenciare, biserici, conferințe etc. Mesajul lui inspiră și provoacă, inspiră încredere în viață, în oportunitățile zilei de mâine și în suveranitatea lui Dumnezeu în toate evenimentele și împrejurările vieții, chiar și în cele aparent „scăpate de sub control” din perspectivă umană, cum ar fi suferința și dizabilitatea și te provoacă la depășirea obstacolelor și limitărilor.

Îi place să întrebe asistența: „ce faci dacă nu reușești?”. Bineînțeles că răspunsul corect este: „încerci încă o dată!”. Nick susține că „ziua în care ai reușit să atingi potențialul maxim, este ziua în care începi să mori” sau, altfel spus, nu înceta să țintești mai sus. Prezența lui Nick la Timișoara are un scop dublu: conferă autenticitate unui caz care a depășit toate premizele unei vieți independente și normale și creează premize pentru îmbunătățirea calității vieții persoanei cu dizabilități. El, în sine, este o realizare în ceea ce privește depășirea limitărilor impuse de dizabilitate și povestea vieții lui este impresionantă. Acest eveniment este unul dintre eforturile pe care societatea le face pentru a ajuta la dezvoltarea perspectivelor și oportunităților acestei categorii sociale defavorizate, persoanele cu trebuințe speciale.

Programul lui Nick Vujicic la Timișoara:

- luni, 4 august 2008, 18:00: Biserica ELIM
- marți, 05 august 2008
    • 09:30 :Conferință de Presă: Casa Adam Müller Guttenbrun
    • 11:30: Dezbatere: „Capacitarea Persoanei cu Dizabilități pentru Atingerea Potențialului Maxim” Casa Adam Müller Guttenbrunn
    • 16:00: Care este rolul meu în depășirea limitelor impuse de dizabilitatea mea? Întâlnire specială cu persoane cu dizabilități
    • 19:00: Biserica BETEL
- miercuri, 6 august 2008, 09:00, Vizită la Penitenciarul din Timisoara

Get Flash to see this video.

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.