FB Promo
Ministrul Sănătății s-a vaccinat împotriva gripei noi
Vizite: 1459
29 decembrie 2009
Ministrul Sănătății s-a vaccinat împotriva gripei noi
Ministrul Sănătății s-a vaccinat împotriva gripei noi
Share |

Noul ministru al Sănătății, Cseke Attila, s-a vaccinat împotriva virusului A/H1N1. El a vrut să demonstreze că vaccinul e singura metodă de a ne proteja împotriva gripei care a ucis 49 de români.

Ministrul Sănătății a subliniat importanța vaccinării anti-pandemice. "Important pentru mine si pentru echipa de la Ministerul Sănătății este de a face o campanie de conștientizare a populației asupra efectelor benefice", a declarat Cseke Attila, ministerul Sănătății.

Până în prezent, 120.000 de români s-au vaccinat împotriva gripei noi. În țara noastră, numărul cazurilor de AH1N1 a ajuns la 5.512, iar 49 de oameni au decedat.
Sursa: realitatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.