FB Promo
Microsoft nu mai are voie sa vanda "Word"-ul
Vizite: 974
23 decembrie 2009
Microsoft nu mai are voie sa vanda
Microsoft nu mai are voie sa vanda "Word"-ul
Share |
O instanță din Statele Unite ale Americii a decis că Microsoft a violat un brevet de invenție legat de editorul de texte "Word", motiv pentru care compania va trebui să retragă de pe piața americană versiunea actuală a pachetelor Microsoft Office 2007.

Astfel, începând cu data de 11 ianuarie 2010, compania americană va înceta să mai comercializeze în Statele Unite versiunea editorului său de texte, inclusă în pachetul Office 2007.

În plus, Curtea a decis ca americanii de la Microsoft să plătească și o amendă de 287 de milioane de dolari, în urma procesului avut cu firma canadiană i4i Inc.

Fondatorul companiei canadiene, Michel Vulpe, s-a declarat foarte mulțumit de hotărârea instanței.

Sursa: capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.