FB Promo
Microsoft a cumparat LinkedIn
Vizite: 2488
14 iunie 2016
Microsoft a cumparat LinkedIn
Microsoft a cumparat LinkedIn
Share |

Microsoft și LinkedIn Corporation au anunțat astăzi că au încheiat un acord definitiv prin care Microsoft va achiziționa LinkedIn pentru 196 dolari per acțiune, într-o tranzacție ce se ridică la 26,2 miliarde de dolari, relateaza Digi24.

LinkedIn va păstra brandul distinct, cultura și independența. Jeff Weiner va rămâne CEO al LinkedIn, și îi va raporta lui Satya Nadella, CEO al Microsoft. Reid Hoffman, președinte al consiliului de administrație, co-fondator și acționar principal al LinkedIn, și Jeff Weiner susțin în totalitate această tranzacție, care este așteptat să se încheie în acest an calendaristic”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Microsoft.

LinkedIn este cea mai mare rețea socială pentru profesioniști din lume, cu peste 400 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Compania a avut, în primul trimestru din acest an, venituri de 861 milioane de dolari, în creștere cu 35%.

Sursa: Digi24
Foto: www.telegraph.co.uk
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.