FB Promo
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Craciun
Vizite: 1345
24 decembrie 2017
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Craciun
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Craciun
Share |

Crăciun fericit, oriunde v-ați afla!

De Crăciun, gândul ne poartă către casă, indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi, care aduc împlinire și liniște în viețile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente și să nu uităm că cel mai frumos dar pe care-l putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea și recunoștința față de cei din jur. Sărbătoarea Nașterii Domnului este un bun îndemn la compasiune și solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun Fericit oriunde v-ați afla!”, a transmis Klaus Iohannis într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.