FB Promo
Mergeti cu copiii in vacanta? Cum puteti avea o vacanta fara probleme
Vizite: 3469
18 iulie 2013
Mergeti cu copiii in vacanta? Cum puteti avea o vacanta fara probleme
Mergeti cu copiii in vacanta? Cum puteti avea o vacanta fara probleme
Share |

 Multe peripetii pot face de neuitat o vacanta, dar cea care ramane in memoria intregii familii este, faraindoiala, spaima trasa cand a constatat caunul dintre copii nu mai e de gasit.

Aplica sfaturile noastre, ca sa nu te intorci cu amintiri neplacute din vacanta de vara. Hainutele si palariuta in culori vii te ajuta sa iti recunosti copilul de la distanța, chiar si in multime

-Repeta-i copilului regulile generale pe care va trebui sa le respecte in vacanta cu cateva zile inainte de a pleca de acasa. Nu-i vorbi despre pedepsele pe care i le vei aplica, ci despre pericolele care il pandesc daca nu va asculta si se indeparteaza prea mult de voi. Iar odata ajunsi la destinatie, fixeaza, impreuna cu el, regulile de la fata locului.
- Stabileste distanta maxima la care are voie sa se departeze. Daca stie deja sa numere, poti calcula distanta in pasi de-ai lui, ca sa inteleaga mai usor si sa gaseasca amuzanta unitatea de masura.
- Fixati un punct de intalnire (daca are deja 9-10 ani), pentru cazul in v-ati pierde: langa dusurile de pe plaja, langa roata cea mare din parcul de distractii etc.
 
Sursa: Stiri.rol
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.