FB Promo
Klaus Iohannis a refuzat sa semneze Legea anti-plagiat
Vizite: 2077
20 mai 2016
Klaus Iohannis a refuzat sa semneze Legea anti-plagiat
Klaus Iohannis a refuzat sa semneze Legea anti-plagiat
Share |

Legea anti-plagiat se întoarce la Parlament. Președintele Klaus Iohannis a retrimis actul normativ Legislativului. Șeful statului spune că legea nu stimulează excelența, iar el își dorește să se pună capăt fenomenului de plagiat, relateaza Digi24.

Doctorate și plagiate. Rimează, dar nu fac casă bună. Această lege nu stabilește acel cadru legal care să stimuleze cu adevărat performanța și care să încurajeze excelența în școlile doctorale. Legea nu este de natură să garanteze respectarea normelor de integritate și nici nu clarifică regimul juridic cu privire la prevenirea și sancționarea eventualelor abateri de la aceste norme de integritate. În primul rând vorbim aicea, evident, despre plagiat”, a explicat Klaus Iohannis motivul pentru care refuză să promulge legea care reglementează acordarea titlului de doctor.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.