FB Promo
Judecatorii pronunta sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea
Vizite: 770
21 mai 2019
Judecatorii pronunta sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea
Judecatorii pronunta sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea
Share |

Judecătorii de la instanța supremă au anunțat că vor pronunța verdictul în dosarul lui Liviu Dragnea peste doar o săptămână, pe 27 mai, în prima zi după alegerile europarlamentare, relatează Digi 24

Floarea Alesu a izbucnit în plâns la finalul ultimului cuvânt: Pot să răsuflu ușurată acum după șapte ani de chin, de coșmar, în care mi-am sacrificat cariera. Am recunosc faptele, dar puneți-vă în situația mea. Când am aflat că cele două sunt angajate la instituție ce puteam să fac? Acum sunt alte gânduri, dar nu puteam să fac altceva. Am un copil, am luptat 38 de ani să o cresc. Am avut funcție de conducere 30 de ani, ce s-a spus aici la apel m-a surprins. Cum sa spui că nu ai atribuții să conduci. Cum să fii președinte de CJ și să nu delegi atribuțiile în scris? Delegarea la protecția copilului e pe alte legi, dar președintele CJ poate delega doar celorlalți președinți.

Cât timp le-am găsit în instituție, ce puteam face cu ele? Când am aflat de ele am încercat să fac ceva. Eu nu am putut să aduc martori, toți sunt în instituție, eu sunt pensionară mi-am ratat cariera. Nimeni nu mi-a mulțumit pentru ce am făcut. Nu e ușor să fii director la protecția copilului pe un salariu de 2000 de lei. Eu trebuia să le știu pe toate oare? Organigrama detașa clar atribuțiile. Existau comisii de cercetare disciplinară. Puteam să le ascund, nu așa cum se zice că le-am trimis într-un centru care nu funcționa. Puteam să le ascund prin județ. Puteam să le duc la Videle, la Olteni. Eu nu m-am ferit, știam că se știe, ce mi s-a zis să fac, am făcut. Îmi cer scuze pentru ton, îmi pare rău de cariera mea, am muncit mult, am vrut să îi demonstrez copilului meu să fie mândră de mine. Îmi pare rău că am ajuns în situația asta, nu a fost vina mea, nu am vrut. Am fost dată afară, nu pot sa mă angajez nicăieri.

Botorogeanu Adriana: Am înțeles foarte bine că am greșit, regret foarte mult că am încălcat legea. Tot ce vă rog este să aveți un pic de clemență pentru situația mea. Cam atât

Gheorghe Nicușor: Tot ceea ce pot să spun este că mă consider nevinovat.

Unei inculpate, Marica Valentina, i s-a făcut rău și a plecat din sala de judecată.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.