FB Promo
Joe Biden a gresit numarul victimelor unei tornade, evocand un bilant de o mie de ori mai mare
Vizite: 1268
5 octombrie 2014
Joe Biden a gresit numarul victimelor unei tornade, evocand un bilant de o mie de ori mai mare
Joe Biden a gresit numarul victimelor unei tornade, evocand un bilant de o mie de ori mai mare
Share |

Vicepreședintele Statelor Unite, Joe Biden, a greșit numărul victimelor unei tornade din 2011, evocând un bilanț de o mie de ori mai mare, într-un discurs susținut vineri la Joplin, în statul american Missouri, relatează The Weekly Standard în ediția electronică, relateaza Mediafax.

Într-un discurs susținut în orașul devastat în mai 2011 de o tornadă, Joe Biden a evocat 161.000 de victime, deși bilanțul oficial a fost de 161 de morți.

"S-au pierdut 161.000 de frați, surori, mame, tați, fii, fiice și bunici", a declarat vicepreședintele american, cu ocazia ceremoniei oficiale de deschidere a unei școli refăcute după ce a fost distrusă de tornadă.

Potrivit, Washington Free Beacon, întreaga populație a orașului Joplin era în 2013 de 50.789 de persoane.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.