FB Promo
Stan si Bran | Ultima fotografie si ultima inregistrare video din 1956
Vizite: 4179
19 ianuarie 2014
Stan si Bran | Ultima fotografie si ultima inregistrare video din 1956
Stan si Bran | Ultima fotografie si ultima inregistrare video din 1956
Share |

Stan Laurel si Oliver Hardy au fost pionierii comediei cinematografice burlesti, in perioada anilor ’20 - ’50. Desi seia de gaguri care i-a facut celebri se numeste "Laurel and Hardy", romanii ii cunosc dupa numele de "Stan si Bran" deoarece, conform Wikipedia, "acestea erau doua dintre cele mai vechi si populare nume barbatesti la romani, alaturi de dubleta Stan si Oprea".

O fotografie realizata in 1956 cu celebrul cuplu a devenit viral pe internet dupa publicarea ei pe contul de socializare Classic Hollywood // Los Angeles Times. Fotografia a primit peste 2.500 de like-uri si a a fost distribuita de peste 800 de ori.

In imaginea postata pe Internet, cei doi actori sunt de nerecunoscut. Vizibil imbratranit, Bran este mai slab fata de felul in care era cunscut de public. Potrivit sursei citate, imaginea face parte din ultima sedinta foto pe care Laurel and Hardy au facut-o, in 1956. Tot atunci, cei doi au aparut pentru ultima data si intr-un clip.

 

 

Un video, montaj inedit facut de a.mircea@yahoo.com cu Stan si Bran in Romania:

Videouri subtitrate in romaneste cu Stan si Bran:

Sursa: Stirile ProTV
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.