FB Promo
Richie Parker s-a nascut fara maini dar conduce masina si merge pe bicicleta | Inginer pentru Hendrick Motorsports, NASCAR
Vizite: 2883
1 septembrie 2013
Richie Parker s-a nascut fara maini dar conduce masina si merge pe bicicleta | Inginer pentru Hendrick Motorsports, NASCAR
Richie Parker s-a nascut fara maini dar conduce masina si merge pe bicicleta | Inginer pentru Hendrick Motorsports, NASCAR
Share |

Faptul că Richie Parker se poate plimba cu bicicleta sau conduce mașina nu sună impresionant - până când nu îl vezi. Același lucru este valabil pentru reparațiile auto care le face folosind unelte periculoase.

Parker s-a născut fară brațe, un handicap pe care el a reușit să îl depășească în timp, iar în cele din urmă a reușit să ajungă să lucreze pentru Hendrick Motorsports, NASCAR unde proiectează componente de caroserie.
 

 
"Pe baza CV-ului, am știut că poate face lucrurile pe care aveam nevoie să le facă, dar a fost mai mult o chestiune de cum le va face," spune despre Parker, Rex Stump - director de inginerie la Hendrick.
 
La fel ca orice alt obstacol în viața lui, Parker a găsit o cale, plasând tastatura și mouse-ul pe podea, el lucrează cu picioarele pentru a construi componente auto personalizate de înaltă performanță. Întregul segment ESPN urmărește evoluția lui Parker care a realizat multe activitati imposibile pentru un om cu problemele lui prin perseverență, chiar și deschiderea ușii de la frigider sau crearea unui sistem care îl ajută să conducă o mașină.
 
Mai mult decât atât, povestea lui a inspirat multe persoane printre care si Magic Johnson. După ce a urmărit segmentul ESPN, pensionarii NBA au spus ca  "povestea lui Richie Parker dovedește că poți să faci tot ce îți dorești dacă vrei cu adevărat. Deci ar trebui să încetăm să ne mai plângem și să căutăm scuze la lucruri aparent imposibile."
 
Sau, cum spune Parker, "Eu nu știu dacă există multe lucruri în viață pe care nu le-aș putea face, exită doar lucruri pe care nu le-am incercat încă."

 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.