FB Promo
Nunta la 351 de metri inaltime pentru banateanul Flaviu Cernescu | Baia Mare, pe cel mai inalt cos de fum din Romania
Vizite: 1993
29 octombrie 2017
Nunta la 351 de metri inaltime pentru banateanul Flaviu Cernescu |   Baia Mare, pe cel mai inalt cos de fum din Romania
Nunta la 351 de metri inaltime pentru banateanul Flaviu Cernescu | Baia Mare, pe cel mai inalt cos de fum din Romania
Share |

Moment important pentru bănățeanul Flaviu Cernescu, cel care urcă pe cele mai înalte clădiri din Europa Centrală și de Est. Acesta, împreună cu iubita lui, a urcat pe cel mai înalt coș de fum din România pentru a realiza o înregistrare a nunții lor, la înălțime, relateaza Tion.ro.

Aventura celor doi amatori de senzații tari s-a petrecut în Baia Mare, pe cel mai înalt coș de fum din România, la 351 de metri înălțime. Toată aventura a fost filmată, iar apoi Flaviu Cernescu a urcat imaginile pe contul său de Youtube.

 „În acest video eu și logodnica mea ne căsătorim pe cel mai înalt coș de fum din Romania, la înălțimea de 351 de metri (1152ft)”, explică bănățeanul în descrierea filmulețului. 

Balaurul din Carpați sau Flaviu Cernescu este bănățeanul ale cărui aventuri au străbătut granițele României și au ajuns pe primele pagini ale site-urilor și ale publicațiilor din lume. Flaviu Cernescu este un tânăr din Bocșa, Caraș-Severin, care a prins gustul aventurilor extreme la înălțime.

Dacă la început se plimba cu un monociclu prin Timișoara, el a ajuns să urce cu această „bicicletă” cu o singură roată la înălțimi amețitoare și să facă tot felul de „nebunii”. Cu sau fără monociclu, Flaviu s-a cățărat pe turnuri sau coșuri de fum scoase din uz, a jonglat, le-a traversat sau a dormit în hamac pe ele.

Puteti vedea mai multe imagini pe canalul lui Flaviu de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCwqiq5mOED9aX5kN81FT8GQ

Cataraea celor doi pe cel mai inalt cos de fum din Europa:

 

Joglerii cu monociclul pe barajul Vidraru:

Sursa: Tion
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.