FB Promo
Nick Vujicic, barbatul fara maini si fara picioare, s-a căsătorit cu Kanae Miyahara
Vizite: 9169
18 februarie 2012
Nick Vujicic, barbatul fara maini si fara picioare, s-a căsătorit cu Kanae Miyahara
Nick Vujicic, barbatul fara maini si fara picioare, s-a căsătorit cu Kanae Miyahara
Share |

Australianul Nick Vujicic, în vârstă de 29 de ani, a devenit faimos în toată lumea pentru că, în ciuda faptului că nu are nici mâini, nici picioare, își trăiește viața la maxim și îi inspiră pe alții să facă la fel. Cu câteva zile în urmă, bărbatul care își câștigă existența din discursuri motivaționale, și-a îndeplinit unul dintre visurile sale mai vechi: s-a căsătorit cu frumoasa Kanae Miyahara. Cei doi își petrec luna de miere în Hawaii, informeaza Realitatea.

Nick Vujicic suferă de sindromul Tetra-Amelia și s-a născut fără mâini și fără picioare. A încercat să se sinucidă la vârsta de zece ani, după ce își făcuse o listă cu toate lucrurile pe care nu le va putea face în viață, din cauza handicapului, și de care realiza că nu se va putea bucura vreodată, scrie leadership.ng.

"Mă gândeam că nu m-aș putea însura. Cine ar vrea un soț fără mâini și fără picioare? Și chiar dacă m-aș însura, cum mi-aș ține de mână soția? Cum aș dansa cu mireasa mea în seara nunții?", își povestește Nick momentul de cumpănă în interviurile pe care le acordă în întreaga lume.

Și-a dat ulterior seama că viața merită trăită în orice condiții și că fericirea poate fi obținută în ciuda oricăror circumstanțe nefavorabile.

Cel mai emotionant spot de la Campionatul Mondial de Fotbal Africa 2010 - Nick Vujicic

"M-am nascut diferit", isi incepe marturisirea Nick Vujicic, in cel mai socant si emotionant spot publicitar pentru Mondialul din Africa de Sud. La varsta de opt ani, acesta i-a spus mamei sale ca vrea sa se sinucida, urmand ca la zece ani chiar sa incerce acest lucru.

 

In august 2008 Nick Vujicic a fost la Timisoara. "Prezența lui Nick la Timișoara are un scop dublu: conferă autenticitate unui caz care a depășit toate premizele unei vieți independente și normale și creează premize pentru îmbunătățirea calității vieții persoanei cu dizabilități. El, în sine, este o realizare în ceea ce privește depășirea limitărilor impuse de dizabilitate și povestea vieții lui este impresionantă. Acest eveniment este unul dintre eforturile pe care societatea le face pentru a ajuta la dezvoltarea perspectivelor și oportunităților acestei categorii sociale defavorizate, persoanele cu trebuințe speciale" conform infoo.ro.

În luna aprilie 2011, Nick Vujicic a ținut un discurs motivațional în București, la Universitatea Româno-Americană.


You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.