FB Promo
Lansare DVD Pro Musica - Live in Prison
Vizite: 2689
13 ianuarie 2017
Lansare DVD Pro Musica - Live in Prison
Lansare DVD Pro Musica - Live in Prison
Share |

Asociația Culturală ART PROTOCOL dorește să vă invite luni 16 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Multifuncționala a CJT Timiș, unde va avea loc proiecția de gală a filmului "PRO Musica - Live in Prison" și lansarea dvd-ului cu același nume. 

Este Povestea Proiectului/Concertului PRO Musica din 7 mai 2015 de la Penitenciarul Timișoara, primul concert Rock în aer liber, (cu utilizarea logisticii aferente) organizat vreodată într-un penitenciar din România.


15 ianuarie 2017, PRO Musica implineste de 44 de ani...
44 de ani de la concertul de debut sustinut in Sala de spectacole a Liceului Pedagogic “Carmen Sylva” din Timisoara.
De ziua noastra, suntem prezenti in aceasta dimineata la Penitenciarul Timisoara, unde prezentam in premiera filmul documentar artistic “PRO Musica Live in Prison”, povestea filmata a concertului nostru sustinut in acest penitenciar la 7 mai 2015.

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.