FB Promo
Cum decurge o zi din viata micilor gimnasti chinezi? | VIDEO si FOTO GALERIE
Vizite: 2404
21 august 2012
Cum decurge o zi din viata micilor gimnasti chinezi? | VIDEO si FOTO GALERIE
Cum decurge o zi din viata micilor gimnasti chinezi? | VIDEO si FOTO GALERIE
Share |
Este bine stiut ca sportul de performanta cere sacrificii. Indiferent ca este vorba de gimnastica, inot sau tir, micii sportivi se antreneaza pentru a ajunge la reusite mari.
 
Sala de gimnastica Nanning, China,  este considerata a fi cea mai dura sala de gimnastica din intreaga tara. Aici parintii isi trimit copiii de mici pentru a deveni mai tarziu campioni mondiali si de ce nu campioni olimpici.
 Desi in fata ochiilor occidentali, aceste antrenamente par a fi extrem de dure, ele s-au dovedit a fi foarte benefice. Astfel la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, China s-a calificat pe locul al 2 lea in clasamentul pe medalii. Din cele 87 de medalii obtinute, 38 au fost de aur, relateaza Prosport.
 

Conform Daily Mail, viata unui gimnast incepe timpuriu, la varsta de 5-6 ani. La aceasta varsta micii chinezi fac cunostiinta cu paralele, barna sau inelele. 

 Sursa: infoo

Autor: A.C
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.