FB Promo
Brazilia | Rio de Janeiro a fost inclus in patrimoniul UNESCO | VIDEO si FOTO GALERIE
Vizite: 2956
2 iulie 2012
Brazilia | Rio de Janeiro a fost inclus in patrimoniul UNESCO | VIDEO si FOTO GALERIE
Brazilia | Rio de Janeiro a fost inclus in patrimoniul UNESCO | VIDEO si FOTO GALERIE
Share |
Peisajul natural din Rio de Janeiro, marcat de taluzurile de granit care coboară în ocean și de kilometri de plaje cu nisip alb, a fost înscris oficial duminică în patrimoniul mondial al UNESCO, relatează Associated Press.
 
 
Rio a primit acest titlu din partea Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură în semn de recunoaștere a felul unic în care cadrul natural exuberant se combină cu peisajul urban. Rio are faleze unice și una din cele mai mari zone împădurite care este înconjurată în totalitate de un cadru urban: Parcul Național Tijuca. 
 
Reprezentanții UNESCO au menționat la atribuirea titlului câteva trăsături cheie care au conturat și inspirat dezvoltarea orașului: statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, Grădinile Botanice, create în 1808 de împăratul Portugaliei, și Copacabana, un golf impresionant împrejmuit de dealuri de granit și de o plajă cu nisip alb. 
 

 

Sursa: Agerpres
Foto: vreaubileteavion
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.