FB Promo
Guvernul vrea sa inapoieze donatiile pentru "Cumintenia Pamantului" pana la finalul anului 2017, pe baza de cerere
Vizite: 1004
29 noiembrie 2016
Guvernul vrea sa inapoieze donatiile pentru
Guvernul vrea sa inapoieze donatiile pentru "Cumintenia Pamantului" pana la finalul anului 2017, pe baza de cerere
Share |

Ministerul Culturii a transmis Parlamentului o lista de amendamente la OUG privind ''Cumintenia Pamantului'', Executivul cerand Legislativului ca donatiile pentru achizitionarea sculpturii sa poata fi restituite pana la 31 decembrie 2017 pe baza de cerere scrisa, anunta Mediafax si HotNews.

Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Ciprian Bucur, a transmis Camerei Deputatilor, prin intermediul unei scrisori, lista amendamentelor la OUG privind achizitionarea Cuminteniei Pamantului - act normativ aflat pe agenda comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor - aprobate de Guvern in sedinta din 16 noiembrie.

Potrivit acestora, conditiile, procedura si termenele pentru restituirea sumelor donate se stabilesc prin hotarare de Guvern pana cel mai tarziu la dat ade 30 iunie 2017, urmand ca restituirea efectiva a sumelor donate conform OUG sa se realizeze pana cel tarziu la 31 decembrie 2017.

In plus, Guvernul vrea ca persoanele fizice sau juridice care au donat si care doresc restituirea sumelor sa isi exprime in scris aceasta optiune catre Ministerul Culturii, in termen de 40 de zile de la intrarea in vigoare a legii. Cei care nu vor face acest demers sau donatorii care nu vor putea fi identificati pana la finalul lui 2017 vor ramane fara bani - donatiile se vor face venituri la bugetul de stat.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.