FB Promo
Guvernul german: Nu mai folositi Internet Explorer. Microsoft a anuntat o deficienta de securitate a programului sau de navigare
Vizite: 1498
16 ianuarie 2010
Mozilla Firefox vs Internet Explorer
Mozilla Firefox vs Internet Explorer
Foto: Mozilla Firefox vs Internet Explorer
Share |
Oficiul Federal German pentru Securitate în Tehnologia Informației (cunoscut sub numele de BSI) recomandă populației ca toți utilizatorii de Internet Explorer să treacă la un alt browser, potrivit mashable.com.

Gigantul american din domeniul informatic Microsoft a anunțat joi că o deficiență de securitate a programului său de navigare "Internet Explorer" a fost exploatată pentru conducerea atacurilor cibernetice care au determinat Google să amenințe cu încetarea activităților sale în China.

Chiar dacă Internet Explorer rulează în modul "protejat" nu este suficient să prevină exploatarea acestui defect de securitate de către un hacker, susține BSI. Guvernul german recomandă astfel utilizarea unui alt browser decât a celui de la Microsoft.

Deși este cel mai popular browser din lume, IE a pierdut în mod constant în cota de piață din cauza faptului că există percepția că este mai lent și mai puțin sigur decât browserele rivale, în special Firefox, iar incidentul de săptămâna asta nu vine în ajutorul lui.

Google a amenințat marți cu închiderea activităților sale în China, invocând un atac "foarte sofisticat și direcționat" din partea acestei țări și vizând piratarea conturilor de poștă electronică Gmail ale militanților chinezi pentru drepturile omului.
Sursa: adevarul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.