FB Promo
Grupul suedez IKEA intra si pe piata electrocasnicelor
Vizite: 1560
17 aprilie 2012
Grupul suedez IKEA intra si pe piata electrocasnicelor
Grupul suedez IKEA intra si pe piata electrocasnicelor
Share |
Grupul suedez IKEA, cel mai mare producător de mobilă din lume, va intra pe piața electronicelor de consum cu o serie de produse dezvoltate în parteneriat cu compania chineză TCL Multimedia.
 
IKEA vrea să lanseze, în luna iunie, o gamă de mobilier cu televizor și sistem audio integrat, în cinci orașe europene, iar din toamnă în alte șapte țări europene, urmând ca pe restul piețelor să introducă noile produse din vara anului 2013, susțin oficiali IKEA citați de Reuters. 
 

Televizoarele, sistemele audio wireless și playerele CD/DVD/Blu-ray integrate în această gamă de mobilier sunt dezvoltate special pentru IKEA. 

 

 

Sursa: Capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.