FB Promo
Google se ia la tranta cu Facebook si Twitter prin inaugurarea noului sau serviciu Google Buzz
Vizite: 1031
10 februarie 2010
Google se ia la tranta cu Facebook si Twitter prin inaugurarea noului sau serviciu Google Buzz
Google se ia la tranta cu Facebook si Twitter prin inaugurarea noului sau serviciu Google Buzz
Share |
Compania americană Google, proprietară a celui mai mare motor de căutare de pe web, a intrat pe segmentul de piață al rețelelor sociale, odată cu inaugurarea noului său serviciu denumit Buzz, care va concura cu mai cunoscutele Facebook și Twitter.

Gogle Buzz este atașat serviciului de poștă electronică Gmail și le permite utilizatorilor să împartă cu ceilalți membri ai rețelei fotografii, clipuri video sau alte aplicații multimedia, dar le oferă și ocazia de a comenta conținutul paginilor prietenilor încsriși pe acest site.

Noul serviciu de la Google se va dezvolta pe baza utilizatorilor de poștă electronică. La ora actuală, Gmail este folosit de 170 de milioane de persoane din întreaga lume, în vreme ce Facebook numără 400 de milioane de membri.

Google va trebui să concureze și cu Yahoo, care oferă deja ocazia clienților săi de a naivga pe Facebook sau Twitter direct din căsuța de e-mail.
Sursa:
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.