FB Promo
Google dezvolta un nou sistem de operare care va functiona pe orice tip de dispozitiv
Vizite: 2484
16 august 2016
Google dezvolta un nou sistem de operare care va functiona pe orice tip de dispozitiv
Google dezvolta un nou sistem de operare care va functiona pe orice tip de dispozitiv
Share |

 Compania americană Google, parte a grupului Alphabet, lucrează în prezent la dezvoltarea unui nou sistem de operare, numit Fuchsia, care va completa oferta de profil actuală a gigantului IT, potrivit portalului 9to5google.com. Fuchsia nu va fi o actualizare a sistemelor de operare deja dezvoltate de Google – Android și Chrome OS – și nici nu le va înlocui, relateaza zf.ro.

Acesta va fi un sistem de operare de sine stătător, care se va diferenția de sistemele Android și Chrome OS prin faptul că nu se va baza pe sistemul „open source” Linux. Noul sistem de operare al Google va putea rula pe orice fel de dispozitiv – de la desktop PC până la echipamente care folosesc tehnologia „Internet of Things” (IoT).

Sursa: zf.ro
Foto: startupdope.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.