FB Promo
Google a dezvaluit numele noii versiuni Android
Vizite: 2501
1 iulie 2016
Google a dezvaluit numele noii versiuni Android
Google a dezvaluit numele noii versiuni Android
Share |

Google a botezat viitorul Android 7.0 „Nougat” (nuga), ca urmare a unui proces prin care, în premieră, compania americană a primit și sugestii de la public. În fața sediului Google din California a fost dezvelită și o statuie a robotului verde, emblema Android, care stă pe trei batoane de nougat, relateaza Digi24.

Deocamdată nu este cunoscută data oficială de lansare, deși o versiune preliminară pentru dezvoltatori este disponibilă încă din martie.

Sursa: Digi24
Foto: www.imore.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.