FB Promo
Filmul despre Romania realizat de Travel Channel | va fi lansat la Londra in 6 iunie
Vizite: 3190
31 mai 2013
Filmul despre Romania realizat de Travel Channel | va fi lansat la Londra in 6 iunie
Filmul despre Romania realizat de Travel Channel | va fi lansat la Londra in 6 iunie
Share |
Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri și turism, Maria Grapini, a anunțat, joi, că filmul documentar de promovare a României realizat de Travel Channel va fi lansat, în 6 iunie, la Londra.
 
Ministrul Maria Grapini a declarat, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că filmul documentar realizat de Travel Channel va fi promovat în șapte țări- țintă, printre care și Marea Britanie.
 
"Am deblocat acel proiect pe fonduri europene care stătea blocat de doi ani la Ministerul Dezvoltării și Turismului, cum era atunci, și am încheiat contractul cu Travel Channel pentru realizarea filmului de promovare a României. Filmul este gata și va fi lansat la Londra, în 6 iunie, după care va fi promovat în șapte țări țintă, inclusiv în România. Dintre cele șapte țări nu putea lipsi Marea Britanie și de aceea îl lansăm acolo prima dată. Eu voi fi la Londra din 5 iunie pentru a participa la lansare", a spus Grapini.
 
Potrivit acesteia, filmul promovează ceea ce România are în prezent și ar trebui să conserve, și anume "frumusețea naturală, eco-natura, ecosistemele, rezervații naturale, Delta Dunării și sistemul balnear".
 

 

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.