FB Promo
Euro 2020 | S-au pus in vanzare biletele pentru Campionatul European de fotbal din 2020
Vizite: 979
13 iunie 2019
Euro 2020 | S-au pus in vanzare biletele pentru Campionatul European de fotbal din 2020
Euro 2020 | S-au pus in vanzare biletele pentru Campionatul European de fotbal din 2020
Share |

UEFA a deschis vânzările de bilete pentru Campionatul European de fotbal din 2020, competiție la care Bucureștiul va găzdui patru meciuri (trei în faza grupelor, unul în optimi). Cel mai ieftin tichet pentru partidele de pe Arena Națională costă 30 de euro, informează FRF, relatează HotNews.

Tichetele pot fi achiziționate de pe platforma www.euro2020.com/tickets.

Campionatul European va începe la 12 iunie 2020 și se va desfășura în 12 orașe europene, printre care și București. În perioada 12 iunie – 12 iulie 2019, se pot achiziționa bilete la toate cele 51 de meciuri ale turneului final de anul viitor.

Ediția cu numărul 60 este una specială, de celebrare a Euro, și va avea o desfășurare fără precedent: un număr record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor.

Bucureștiul va găzdui pe Arena Națională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naționala României va juca cel puțin două meciuri pe Arena Națională.

Biletele pentru partidele de pe Arena Națională din București s-au pus în vânzare la următoarele prețuri:

Categoria 3 (peluze) 30 euro
Categoria 2 (colțurile stadionului) 75 euro
Categoria 1 (tribunele I și II) 125 euro

Înscrierea pentru achiziționarea de bilete în perioada 12 iunie – 12 iulie 2019 este cea mai bună posibilitate pentru români să-și asigure intrarea la EURO 2020 organizat la București, menționează frf.ro. UEFA a ținut cont de puterea de cumpărare mai mică din Azerbaidjan, Ungaria și România, astfel încât biletele sunt mai ieftine cu 40 la sută la Baku, Budapesta și București decât în țările occidentale. În plus, biletele la meciul din optimi au același preț ca la meciurile din grupe. În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA.

O a doua perioadă de vânzare de bilete va fi programată în decembrie 2019, pentru suporterii echipelor calificate la turneul final.
 
Miodrag Belodedici, ambasador al UEFA EURO 2020 la București, a primit primul bilet simbolic pentru accesul pe Arena Națională și transmite românilor următorul mesaj: ”Vă încurajez pe toți iubitorii fotbalului să veniți la acest eveniment deosebit și să luați parte la marea sărbătoare a fotbalului european. Nu veți regreta!”.
Sursa: HotNews
Foto: frf.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.