FB Promo
Viața Reginei Ana, prezentată într-un album de fotografii
Vizite: 4625
25 februarie 2013
Viața Reginei Ana, prezentată într-un album de fotografii
Viața Reginei Ana, prezentată într-un album de fotografii
Share |

Un nou album din colecția "Casa Regală", realizat de Alteța Sa Regală Principele Radu al României, va fi lansat vineri, 1 martie, în onoarea Reginei Ana. Albumul este un dar pentru Majestatea Sa Regina Ana a României care împlinește anul acesta nouăzeci de ani, devenind astfel cea mai longevivă consoartă de voievod sau rege din istoria României.

Cartea este un album cu fotografii de familie înfățișând-o pe Regină. Informațiile ce însoțesc fotografiile sunt însemnări de familie ce scot la iveală frumusețea și farmecul, spontaneitatea și eleganța, dar și firea energică a Majestății Sale, toate sfidând parcă destinul ce nu a ferit-o de suferință. În cele 177 de pagini, cititorii vor putea descoperi copilăria și adolescența Reginei Ana, precum și viața de familie alături de Regele Mihai.

Albumul poate fi găsit în librării și pe site-ul www.curteaveche.ro la prețul de 41 lei.

 

Sursa: Romania Libera
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.