FB Promo
Neagu Djuvara despre combinatia PNL-Becali: `Mi-e rusine! Ma fac ca nu-i cunosc!`
Vizite: 2364
31 decembrie 2012
Neagu Djuvara despre combinatia PNL-Becali: `Mi-e rusine! Ma fac ca nu-i cunosc!`
Neagu Djuvara despre combinatia PNL-Becali: `Mi-e rusine! Ma fac ca nu-i cunosc!`
Share |

Liberal cu tradiție, istoricul Neagu Djuvara a declarat ieri că actuala politică a PNL este "o harababură" și că-i este rușine să fie coleg cu Gigi Becali.

"Am 170 de ani de liberalism (familia sa - n.r.), n-am voie să-mi dau demisia din așa ceva, dar cu cei de azi nu am nicio legătură. Un partid liberal care fuzionează cu rămășițele lui Voiculescu, pe urmă îl primește și pe Becali, asta nu mai e Partidul Liberal", a declarat el conform Digi24. 

"Este așa o harababură, așa o încurcătură, destituirea lui Băsescu, revenirea lui, alianța unui partid liberal cu socialiștii, sunt așa de nebunești că vă spun drept că mi-e rușine. Strategia adusă de actualul PNL nu-mi convine deloc, mă fac că nu-i cunosc", a continuat istoricul.

 

Sursa: Evenimentul Zilei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.