FB Promo
Demisia lui Traian Basescu
Vizite: 2345
11 iulie 2014
Demisia lui Traian Basescu
Demisia lui Traian Basescu
Share |

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, ca s-a gandit la demisie din cauza scandalului Mircea Basescu - Bercea Mondial. Am mai spus: presedintele Basescu nu are nici un motiv sa demisioneze cat timp nu exista nici cel mai vag indiciu ca s-a implicat in vreun fel in cazul Bercea. Nu are de ce sa raspunda pentru faptele altuia, chiar daca intreg scandalul loveste inevitabil in credibilitatea institutiei prezidentiale. Numai ca Traian Basescu nu a recurs acum la acest argument, ci a invocat cu totul alte motive: grija fata de destinul dreptei.

"Probabil as fi fost blamat de toata dreapta, era cea mai usoara varianta, cu certitudine unul din reprosurile puternice ar fi fost ca am sacrificat dreapta", a explicat Traian Basescu. Pana la un punct, are dreptate. Demisia ar fi complicat teribil viata viitorului candidat al dreptei, oricare ar fi el, deoarece nucleul dur al sustinatorilor presedintelui Basescu s-ar fi demoralizat si demobilizat. Or, in turul doi al prezidentialelor fiecare vot conteaza si poate inclina balanta. Apoi, mai sunt niste institutii de mentinut pe linia de plutire. [...] O demisie n-ar fi decat tarusul infipt in inima dreptei dupa ce a contribuit din plin la destramarea ei, scarificand totul pentru a satisface capriciile unui singur om. Suna cam aiurea ca, in aceeasi emisiune in care pretinzi ca ai ramas in functie de dragul dreptei, sa-i ataci toti liderii de-a valma, mai buni sau mai rai, doar pe motiv ca au suparat-o pe Doamna. 

Citeste mai mult >>>

Sursa: Hotnews
Foto: De ce news
Autor: Dan Tapalaga
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.