FB Promo
Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului la Galeria "La Bonbonnire" | Marturisirile artistei
Vizite: 2301
6 martie 2013
 Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului la Galeria
Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului la Galeria "La Bonbonnire" | Marturisirile artistei
Share |

Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" in perioada 12-17 februarie 2013.

'A fost o experienta interesanta,intalnii cu publicul iubitor de arta, interviuri la radio si la tv. Galeria "La Bonbonnire" este situata, langa Cazino,  la capatul strazii care duce la teatrul Ariston unde a avut loc festivalul.

Am o singura propozitie de spus: poporul roman nu este cu nimic mai prejos decat alte popoare, dimpotriva as putea sa spun ca este chiar mai pregatit  cultural si spirutual.

Cred ca acum este momentul ca Romania sa aiba ceva de spus in lume si sa isi dea marile ei valori. Trebuie sa credem in asta si trebuie sa fim asa cum suntem noi, un popor cultural si aproape de Dumnezeu. Acesta este specificul lui, cu aceasta traim si cu asta mergem in lume
'.
 

Sursa: Victoria Dutu.wordpress.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.