FB Promo
Divertismentul și media din România, o piață de 2,4 mld. dolari
Vizite: 6576
9 iulie 2013
Divertismentul și media din România, o piață de 2,4 mld. dolari
Divertismentul și media din România, o piață de 2,4 mld. dolari
Share |


Piața de media și divertisment din România va înregistra al treilea cel mai rapid ritm de creștere din Europa Centrală și de Est cu o rată medie anuală de creștere de 7,7% (CAGR) până în 2017, arată cea de-a 14-a ediție a raportului PwC Entertainment and Media Outlook.

Piețele cu cea mai rapidă creștere din regiune rămân Turcia (11,4% CAGR) și Rusia (10,1%), în vreme ce Ungaria (5,5%), Republica Cehă (5,1%) și Polonia (3,2%) vor înregistra rate mai mici de creștere decât România.

Cu toate acestea, România va rămâne cea mai mică piață de media și divertisment din regiune ca volum.

Valoarea estimată a pieței locale de media și divertisment a fost de 2,44 miliarde de dolari americani în 2012 și se așteaptă să ajungă la 3,53 miliarde de dolari în 2017.

 
Sursa: Capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.