FB Promo
Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se deschide de Ziua Copilului
Vizite: 5878
21 mai 2013
Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se deschide de Ziua Copilului
Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se deschide de Ziua Copilului
Share |

 Situat la kilometrul 13 adiacent autostrăzii București-Pitești, Divertiland, cel mai mare parc acvatic din România, își va redeschide porțile chiar de 1 Iunie. Anul acesta sunt așteptați peste 160.000 de vizitatori.

 
Inaugurat în august 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după standarde înalte internaționale din industria distracției. În următorii ani, organizatorii își doresc ca Divertiland să devină cea mai importantă destinație de distracție pentru Europa de Sud-Est.
 
 22 de tobogane cu apă cu viteze mari, 4.200 de metri pătrați de plajă, piscină de 1.200 de metri pătrați cu 33 de moduri diferite de a face valuri și un loc de joacă numai pentru copii sunt doar câteva dintre atracțiile parcului de distracții situat lângă cartierul bucureștean Militari.
 
Organizatorii au preferat să redeschidă oficial unul dintre cele mai populare parcuri acvatice pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Cu această ocazie însă, cei mici vor avea acces liber la toate atracțiile parcului și vor lua parte la jocuri conduse de animatori profesioniști. 
 
Sursa: Adevarul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.