FB Promo
Diplomat roman, convocat la MAE ungar in urma unor declaratii ale lui V.Ponta
Vizite: 1436
16 septembrie 2015
Diplomat roman, convocat la MAE ungar in urma unor declaratii ale lui V.Ponta
Diplomat roman, convocat la MAE ungar in urma unor declaratii ale lui V.Ponta
Share |

„Minciuni sfruntate și o poziție nedemnă pentru un lider politic al secolului 21”, a catalogat ministrul ungar de externe declaratiile premierului Ponta despre modul în care guvernul ungar trateaza chestiunea migrației. Secretarul ambasadei României a fost convocat la MAE ungar în urma declarațiilor premierului Ponta, relateaza Digi24.

În contextul întrevederii solicitate de Ambasada României la Budapesta, partea ungară a informat asupra nemulțumirii legate de o declarație a premierului român privind maniera de tratarea a solicitanților de azil de către autoritățile ungare, aspect comunicat ulterior și la nivel public de partea ungară. Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta a mai informat că partea ungară a avut o reacție similară față de toți liderii europeni care au criticat modul de gestionare a crizei migranților de către autoritățile ungare.


Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.