FB Promo
Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea
Vizite: 1339
5 februarie 2010
Zambetul lui Dan Voiculescu
Zambetul lui Dan Voiculescu
Foto: Zambetul lui Dan Voiculescu
Share |
Instanța Curții de Apel București a constatat, vineri, că fostul lider PC, Dan Voiculescu, a avut calitatea de colaborator al fostei Securități.

Curtea de Apel București a respins, ca fiind neîntemeiată, acțiunea lui Dan Voiculescu și a admis cererile de intervenție în interesul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) făcute de verișoarele fostului lider PC, Paraschiva Silaghi și Mikaela Kallbery. Acestea au făcut cereri de intervenție în proces împotriva politicianului.... citeste mai mult
Foto: MediaFax Foto
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.