FB Promo
Corespondenta Malmo, 16 mai 2013 Eurovisionul incepe si pentru romani | Cezar Ouatu intra astazi in concurs pe scena de la Malmo | VIDEO
Vizite: 3009
16 mai 2013
Corespondenta Malmo, 16 mai 2013 Eurovisionul incepe si pentru romani | Cezar Ouatu intra astazi in concurs pe scena de la Malmo | VIDEO
Corespondenta Malmo, 16 mai 2013 Eurovisionul incepe si pentru romani | Cezar Ouatu intra astazi in concurs pe scena de la Malmo | VIDEO
Share |

 Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participă România a sosit. Repetiții, concentrare, determinare - toate își au finalitatea în cele trei minute în care Cezar se va afla e scena de la Malmö Arena, în fața celor peste 10.000 de spectatori, dar și a celor peste 100.000.000 de telespectatori din 44 de țări, care vor urmări live evenimentul. În 15 mai, Cezar a avut două repetiții cu costume, cea de-a doua fiind luată în considerare pentru votul juriului internațional de specialitate.

 
Românii sunt invitați, la ora 21.40, să deschidă televizoarele pe TVR 1, TVR HD, TVR Internațional sau să tasteze www.tvrplus.ro, pentru a vedea, într-o ediție specială Drumul spre Malmö, moderată de Liana Stanciu, ultimele pregătiri ale lui Cezar înainte de a intra în scenă, care sunt gândurile lui înaintea semifinalei din 16 mai, dar și ale Alexandrei Toma (backing vocal), cum își fac încălzirea cei patru dansatori - Simona, Sandra, Silviu și Florin - și ce reacții stârnește machiajul lor printre persoanele din culise.
 
De la ora 22.00, telespectatorii TVR îi vor putea urmări pe artiștii din Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveția, Georgia, Grecia, Armenia și România disputându-și cele zece locuri în finală alocate acestei a doua părți a competiției.
 
Ambele repetiții cu costume, desfășurate miercuri, au fost apreciate de cei care le-au urmărit, iar Cezar este încrezător și nerăbdător să cânte și pentru telespectatori. Vocea deosebită a artistului nostru, show-ul puternic al României, precum și piesa 'It's My Life' au făcut ca, la finalul repetiției țării noastre, jurnaliștii aflați în centrul de presă să aplaude prestația României. Noutatea pentru cei care au văzut repetiția din 15 mai a fost apariția celor patru dansatori, pictați complet cu roșu sau auriu.
 
Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa 'It's My Life' (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17. Românii din țară nu vor putea să ofere puncte reprezentantului nostru, astfel că românii din diaspora, precum și străinii pe care Cezar i-a cucerit cu vocea sa sunt cei care vor avea posibilitatea să ne voteze.
 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.