FB Promo
Constantin Bellu - un roman acrobat care uimeste juriul de la Super Talent din Germania | VIDEO
Vizite: 2574
10 octombrie 2011
Constantin Bellu - un roman acrobat  care uimeste juriul de la Super Talent din Germania | VIDEO
Constantin Bellu - un roman acrobat care uimeste juriul de la Super Talent din Germania | VIDEO
Share |

Încă un român face senzație peste hotare. Constantin Alexandru Bellu, în vârstă de 43 de ani, a participat la emisiunea „Das Supertalent 2011”, din Germania, unde locuiește de câțiva ani. Acrobat de meserie, românul a făcut o serie de salturi de o trambulină, în timp ce cânta la o chitară. 

Însă momentul cel mai palpitant a fost când acesta a regizat o căzătură, după ce se lovește intenționat de una din barele de metal, lăsând impresia că va cădea. Miășcările periculoase au ținut juriul cu sufletul la gură, dându-le emoții lui Dieter Bohlen, Sylvie van der Vaart și Motsi Mabuse, dar și publicului din sală.

Constantin Bellu nu este primul român care se remarcă la competiția "Das Supertalent". În decembrie 2009, românca Petruța Küpper a încântat publicul german prin interpretarea sa la nai, situandu-se pe locul al treilea în finala concursului "Das Supertalent 2009", de la RTL.

 

Sursa: b1.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.