FB Promo
Compara: Samsung Galaxy S4, HTC One, Lumia 920, BlackBerry Z10, iPhone 5 | Care e cel mai bun?
Vizite: 2364
16 martie 2013
Compara: Samsung Galaxy S4, HTC One, Lumia 920, BlackBerry Z10, iPhone 5 | Care e cel mai bun?
Compara: Samsung Galaxy S4, HTC One, Lumia 920, BlackBerry Z10, iPhone 5 | Care e cel mai bun?
Share |

Smartphone-ul Samsung Galaxy S4 a fost lansat la New York, iar ceremonia a fost deschisa chiar de Jeremy, copilul cu cutia, cel pe care il stim din cele doua reclame Samsung. Am pus fata in fata noul telefon cu produsele concurente, cu care se va bate direct in urmatoarea perioada. Samsung Galaxy S4 ar trebui sa fie pe piata la sfarsitul lui aprilie, in 155 de tari ale lumii, relateaza Yoda.ro.

Pe langa dotarile tehnice, pe care le avem mai jos, telefonul vine si cu softuri precum Smart Scroll si Smart Pause, despre care s-a vorbit, la care se adauga S Translate, cu care poti comunica verbal cu un chinez sau japonez in timp real fara sa ii stii limba.

Compara: Samsung Galaxy S4, HTC One, Lumia 920, BlackBerry Z10, iPhone 5. Care e cel mai bun?

 

Sursa: Yoda.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.