FB Promo

Viitorul digital al Europei prin Inteligența Artificială | Identitatea digitală europeană

Vizite: 447
Categorie:
Data inceput: 28 aprilie 2021
Ora inceput: 16:00
Data sfarsit: 31 decembrie 2021
Viitorul digital al Europei prin Inteligența Artificială | Identitatea digitală europeană
Viitorul digital al Europei prin Inteligența Artificială | Identitatea digitală europeană
Share |

Eveniment Online pe Zoom
Data: Miercuri 28 Aprilie 2021, ora 16:00 (ora României)

📣 Uniunea Europeană 🇪🇺 a lansat o platformă 💻 deschisă tutor cetățenilor care doresc să se implice activ și să-și exprime părerea 🗣 pentru a contribui la Europa de mâine.
🔹Această platformă va stabili cele mai importante puncte de pe agenda 📃 pentru Conferința privind viitorul Europei, permițând tuturor cetățenilor să vină cu propuneri pe diverse tematici și să devină astfel adevărați arhitecți ai comunității europene.
⭕️ Acest lucru va permite cetățenilor 👥 - pentru prima dată la nivelul UE 🇪🇺 să își prezinte ideile 📩, să comenteze 📝 ideile altor persoane, să creeze și să participe la evenimente 🗓

Evenimentul pe website-ul oficial al Conferinței privind Viitorul Europei
Click aici: https://futureu.europa.eu/processes/Digital/f/14/meetings/100?=&toggle_translations=true&locale=ro

 

Dezbatere interactivă:

  • Dezbateri online cu experți în domeniile menționate, cu interacțiunea online pentru public, informarea cetățenilor și interacțiunea cu aceștia cu privire la prioritățile digitale ale Comisiei Europene, subliniind atât beneficiile pentru toți cetățenii, cât și responsabilitățile producătorilor acestor instrumente digitale în ceea ce privește siguranța și securitatea informațiilor.
  • Noțiuni generale despre inteligența artificială ca o oportunitate și nu ca un pericol pentru societatea europeană și ascultarea cetățenilor cu privire la punctul lor de vedere.
  • Prezentarea propunerii Comisiei Europene privind o identitate electronică sigură, o identitate în care o putem avea încredere și pe care orice cetățean o poate utiliza oriunde în Europa și în lume.

În timpul conferinței se vor formula IDEI privind Viitorul digital al Europei prin Inteligența Artificială și importanța Identității digitale europeane, care vor fi expuse pe website-ul oficial al Conferinței privind Viitorul Europei. Liderii europeni (Parlamentul Europei, Consiliul Europei & Comisia Europeană) vor ține cont de părerile cetățenilor exprimate pe această cale oficială.

Detalii eveniment online Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/87218966191?pwd=elErMW9tNUJvditXcDdxN1Vab1J0QT09
Time: Apr 28, 2021, 04:00 PM Bucharest
Meeting ID: 872 1896 6191, Passcode  927628

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.